Wie is William van Rossum?

William van RossumAls kind speelde William al met opnameapparatuur en ontdekte hij de magie van muziek, beeld en geluid. Op 9 jarige leeftijd begon William met het spelen van piano. Zijn pianospel varieerde van klassieke voordrachten tot jam-sessies in bandjes.

Na zijn eerste stapjes op het pad van fotografie met een simpel ‘klik-klak’ cameraatje kreeg William de oude spiegelreflexcamera van zijn vader. Hiermee leerde hij spelenderwijs beeldcompositie, camera- en doka-techniek. Na zijn afstuderen als bedrijfseconoom werkte hij als Database-Consultant en Account-manager.

Zijn passie om de werkelijkheid in beeld en geluid zo mooi mogelijk vast te leggen bleef trekken. Een studie Audio-Engineering volgde. Nog voor zijn studie klaar was werd William gevraagd les te geven. Zo werkte hij de afgelopen jaren als docent geluidstechniek.

Door de ontwikkelingen in Online Communicatie zag William steeds meer mogelijkheden zijn werkterrein uit te breiden naar het internet en startte hij Stereofood. Aanvankelijk nog actief met het maken van muziek bij beeld, ontdekte William al snel dat er met online video merkwaarden kunnen worden overgebracht, die met alleen platte tekst en afbeeldingen niet uit de verf komen. Muziek, beeld geluid bleken het ideale voertuig om emotie in de marketingboodschap over te dragen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je marketingboodschap over te brengen met Audio en Video, neem dan vrijblijvend contact op.

Tot spreeks!

William

William van Rossum