Diensten

De eerste ontmoeting is tegenwoordig steeds vaker online. Met een goede videopresentatie helpt je je klanten zelf snel te bepalen of uw oplossing voor ze geschikt is. Zo blijven de meest gemotiveerde klanten over en zullen ze gepassioneerd zijn om zaken met u te doen.

1) Persoonlijk Video Portret: Een professioneel video-portret van jou als persoon/ondernemer/zzp’er of dienstverlener. De vorm is een interview, dat op elke locatie gefilmd kan worden. Besproken wordt onder meer: welke dienst biedt je aan en welk waarde levert dit op voor je klant. De video kan worden geplaatst op Youtube en Social Media websites.

2) Dienst of Produkt Video: Een professioneel video-profiel waarin je produkt- of dienst zichtbaar wordt. Ook hierin veel aandacht voor het voordeel dat je produkt of dienst oplevert voor uw klant. De film kan een animatie van uw bedrijfslogo bevatten en zal worden voorzien van (stock)muziek.

3) Video Campagne: Een reeks video’s rondom een thema, waarin telkens een ander voordeel van uw product of dienst voor de kijker wordt uitgelicht. Via nieuwsbrief en videotracker kan het individuele kijkgedrag worden gemeten.

Meer weten? Neem dan contact op met William van Rossum